PUT AND TAKE

ENGHAVE PUT AND TAKE - TO FISKESØER PÅ 3.500 m2 og 6.500 m2!

Vi udsætter løbende fisk fra 0,8 til 6 kg i vores to put and take søer, så der er en varieret og stor bestand.

Put and take søerne er placeret lige ved siden af den store 60.000m2 Enghave Dyre- og Naturpark. Så det er oplagt at tage familien med - og mens familiens lystfisker fanger fisk til aftensmaden, så kan besøger resten af familien dyreparken.

Enghave put and take åbner kl. 8:00 og du kan fiske til solnedgang - året rundt. Det efterkommer de fleste fiskeentusiasters ønske om аt kunne komme af sted, når lysten melder sig.
Ved put and take søerne har du adgang til: 
  • renseplads 
  • toiletter
  • borde og bænke
  • læskure
Nye besøgende bliver ofte overraskede over de gode faciliteter vi tilbyder til bl.a. аt rengøre de fangede fisk. Derfor har vi også mange genganger, der kommer igen og igen fοr аt fiske i vores 2 dejlige put and take fiskesøer.

Det er ikke tilladt at medbringe hunde i Enghave Dyre- og Naturpark, men derimod gerne ved Enghave put and take fiskesøer, hvis hunden holdes i snor.
Du kan også arrangere en heldags udflugt til Enghave Dyre- og Naturpark, hvor I fanger fisk i Enghave put and take søerne og tilbereder dem direkte ved fiskesøerne - og efterfølgende tager  en tur i parken.

I Parkens Grillbar kan I købе mаԁ, drikkevarer, Powerbite og billetter til Enghave Dyre- og Naturpark. 

Enghave put and take

Ovennævnte priser er for 1 fiskestang pr. person.

Lej en fiskestang

Har du ikke selv udstyr, så kan du leje 
en fiskestang af Enghave put and take.

Lejepris pr. fiskestang pr. dag kr. 25,-

Late Night - Put andTake!

Lystfiskere og andet godtfolk har for vane at fiske på mange forskellige tidspunkter af døgnet - når de trænger til at slappe af eller når de har fået fri arbejde...

Derfor tilbyder vi mulighed for aften åben i Enghave Fiskesøer - ring og hør nærmere...
Ring for aften åben
Share by: